FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > tourniquets > halfhoge tourniquets

Halfhoge Tourniquets

Halfhoge tourniquets worden vaak gebruikt op plaatsen met beperkt toezicht. De toepassingsgebieden van halfhoge tourniquets zijn talrijk en ze zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassing. Klik hier voor projectfoto's van onze halfhoge tourniquets. Alle tourniquets kunnen op afstand bestuurd worden met onze web-based TRC-applicatie.

Uitvoering tourniquets

De halfhoge tourniquets zijn standaard uitgevoerd in RVS maar ook leverbaar in poedercoat in alle RAL-kleuren. De halfhoge tourniquet T1400 kan ook in een hogere uitvoering geleverd worden om het overklimmen te bemoeilijken. De T1400 is tevens in dubbele uitvoering leverbaar. De panelen zijn leverbaar in plexiglas of in kleur. De looprichting van de tourniquets wordt aangegeven met aan beide zijden van de tourniquet een LED-indicator (pijl/kruis). De tourniquets zijn voorzien van hydraulische schokdempers waarmee de rotor automatisch in de rustpositie terugkeert na gebruik van de tourniquet.

De tourniquets zijn failsafe

De tourniquets zijn failsafe uitgevoerd, dat wil zeggen dat in noodgevallen en bij spanningsuitval de tourniquet in beide richtingen vrij gebruikt kan worden. De tourniquets kunnen in beide richtingen onafhankelijk van elkaar gebruikt, continue geblokkeerd of continue vrijgegeven worden. De externe aansturing wordt met behulp van potentiaalvrije contacten aangesloten.

s