FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > tourniquets > doorloopsluizen

Doorloopsluizen

De doorloopsluis wordt vaak toegepast in kantoorpanden met een luxe uitstraling en heeft een hoge doorloopsnelheid (aantal mensen per minuut). Een doorloopsluis verleent toegang aan geautoriseerde personen door middel van het snel heen en weer bewegen van plexiglazen deurpanelen. De doorloopsluis is leverbaar in 5 modellen en de bovenkant kan worden uitgevoerd in diverse materialen van hoogwaardige kwaliteit. Door middel van het snel wegvallen van plexiglazen deurpanelen of deurvleugels in de bijbehorende kast wordt op een snelle manier, in twee richtingen, doorgang verleend aan geautoriseerde personen.

De behuizingen van de doorloopsluizen zijn uitgevoerd in RVS304. Paslezers kunnen heel mooi onder de zwarte, glazen topcover worden ingebouwd waardoor het echt een state of the art product is. De doorloopsluizen kunnen in beide richtingen onafhankelijk van elkaar gecontroleerd gebruikt, continue geblokkeerd of continue vrijgegeven worden.

De doorloopsluizen zijn voorzien van inklembeveiliging door middel van diverse, op strategische plaatsen aangebrachte, infraroodsensoren. Bij signalering van verkeerd gebruik (bijvoorbeeld verkeerde richting) wordt lokaal of extern gealarmeerd. De doorloopsluizen zijn uitgerust met een speciale voorziening voor gebruik van rolkoffers.

De doorloopsluizen zijn standaard failsafe uitgevoerd, dat wil zeggen dat bij noodgevallen en bij uitval van de voedingsspanning de doorloopsluizen in beide richtingen vrij gebruikt kunnen worden. De looprichting wordt aangegeven met aan beide zijden van de doorloopsluizen een LED-indicator (pijl/kruis). Inbouw van paslezers is mogelijk.

De doorloopsluizen zijn leverbaar in enkelzijdige en dubbelzijdige kasten voor het realiseren van een enkele doorgang of meerdere doorgangen. De capaciteit van de doorloopsluizen bedraagt 20-30 personen per minuut per doorgang.

De doorloopsluis T300HG-SWING is een goedkope oplossing voor panden waar een hoge doorstroomsnelheid vereist is. Door middel van het wegdraaien van de glazen deurpanelen in de looprichting wordt, in twee richtingen, doorgang verleend aan geautoriseerde personen.

Klik hier voor projectfoto's van onze doorloopsluizen. Alle doorloopsluizen kunnen op afstand bestuurd worden met onze web-based TRC-applicatie.

s